211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νότης Σφακιανάκης: H παρουσίαση του νέου του δίσκου

Νότης Σφακιανάκης νεα επιτυχία
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νότης Σφακιανάκης – Τελευταίες Ειδήσεις

Η καινούρια δισκογραφική δουλειά του Νότη Σφακιανάκη είναι πλέον γεγονός και ο τίτλος αυτής, «Μαζί». Ο Νότης Σφακιανάκης ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής επιστρέφει και χαρίζει νέο υλικό στους αμέτρητους φαν του, που περιμένουν κάθε φορά με αγωνία το επόμενο δισκογραφικό του βήμα. Έτσι, την Δευτέρα πραγματοποίησε την παρουσίαση της νέας του δουλειάς και μίλησε αναλυτικά για όλα τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο νέο αυτό δίσκο.

Ο Νότης Σφακιανάκης και οι συνεργάτες του βρέθηκαν στο «Gazoo events», όπου παρουσίασαν σε εκλεκτούς καλεσμένους τα 16 τραγούδια του νέου δίσκου, που κυκλοφορεί από την Cobalt Music. Ο ερμηνευτής τους μίλησε για το καθένα ξεχωριστά, αλλά και για την ιστορία που κρύβεται πίσω τους. Όταν έφτασε η ώρα για το κομμάτι «Ο γιος της κυρά- Λένης» ο τραγουδιστής δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, αφού είναι αφιερωμένο στον στενό του φίλο και συνεργάτη, Δημήτρη Παζούζο, που πριν περίπου ένα χρόνο έφυγε από τη ζωή.

Από τις πρώτες θέσεις την παρουσίαση παρακολούθησαν καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί του στο δίσκο αυτό, όπως ο κορυφαίος μουσικός Βασίλης Σαλέας, αλλά και η Πέγκυ Ζήνα, με την οποία μοιράζεται τον φετινό χειμώνα τη σκηνή του κέντρου «Φωταέριο», και παραβρέθηκε στη βραδιά μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και η Shaya, η οποία ολοκληρώνει το πετυχημένο σχήμα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024