211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σταμάτης Γονίδης – Χρήστος Χολίδης: Κυκλοφόρησε το video clip του ντουέτου τους

Γονίδης Χολίδης νεα συνεργασια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ -ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ VIDEO CLIP

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε φέτος στη σκηνή του «Frangelico» και έχει βιώσει μέχρι σήμερα την απόλυτη επιτυχία, αφού οι δύο τραγουδιστές που την απαρτίζουν, ο Σταμάτης Γονίδης και ο Χρήστος Χολίδης, είναι ειδικοί στο θέμα της διασκέδασης και ξέρουν πολύ καλά πώς να προσφέρουν στο κοινό αυτό που ζητά, και μάλιστα με το παραπάνω.

Με αφορμή τη συνεργασία τους αυτή οι δύο τραγουδιστές ηχογράφησαν και κυκλοφόρησαν πρόσφατα το ντουέτο με τίτλο «Φίλε μη ρωτάς», που μέσα σε λίγες μόλις μέρες που έγινε γνωστό, έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού των δύο καλλιτεχνών.

Η επιτυχία αυτή οδήγησε άμεσα στην οπτικοποίηση του κομματιού, που ήδη ολοκληρώθηκε και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Τη σκηνοθεσία του νέου αυτού κομματιού, που στίχους και μουσική υπογράφουν ο Βασίλης Δήμας και ο Σταμάτης Γονίδης αντίστοιχα, έχει αναλάβει ο Άλεξ Κωνσταντινίδης.

Το τραγούδι αυτό έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν οι θαυμαστές των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών σε live εκδοχή, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις εμφανίσεις τους, όπου το ερμηνεύουν, μαζί με πολλές ακόμα μεγάλες επιτυχίες και των δύο. Σίγουρα, πρόκειται για ένα από τα τραγούδια που θα μας απασχολήσουν και θα μας διασκεδάσουν το φετινό χειμώνα, αφού θα αποτελέσει μια ακόμα μεγάλη επιτυχία.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024