211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τι δήλωσε η Ειρήνη Παπαδόπουλου

η Ειρήνη Παπαδόπουλου κοιταει την καμερα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλά για το DWTS και τη συμμετοχή της

Ένα από τα ομορφότερα και πιο γυμνασμένα κορμιά του ελληνικού καλλιτεχνικού στερεώματος, μας έδωσε φέτος την ευκαιρία να απολαμβάνουμε κάθε εβδομάδα από τους δέκτες μας. Και φυσικά πρόκειται για την εκρηκτική Ειρήνη Παπαδοπούλου, που με την συμμετοχή της στο σόου χορού, «Dancing with the stars», μας έχει πραγματικά καθηλώσει μπροστά από τις οθόνες μας κάθε Κυριακή. Η τραγουδίστρια μίλησε για την συμμετοχή της αυτή κατά τη διάρκεια του τελευταίου live και επεσήμανε πως όσο ο καιρός περνά, τα ζευγάρια βελτιώνεται και ο ανταγωνισμός αυξάνεται αναπόφευκτα.

Ωστόσο, σχολίασε πως αυτό είναι και το μαγικό σημείο του σόου, αφού μπορείς να παρατηρήσεις την πορεία των ζευγαριών μέσα σε αυτό, και να διακρίνεις την εκπληκτική βελτίωσή τους όσο ο καιρός περνά. Όσο για τις φιλίες που έχει ήδη αναπτύξει, ανέφερε πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο, ωστόσο νιώθει πιο κοντά της των Θανάση Βισκαδουράκη και τον Φάνη Λαμπρόπουλο, που με το αστείρευτο χιούμορ τους την κάνουν συνεχώς να γελά.

Η αγαπημένη καλλιτέχνης, που την περίοδο αυτή έχει ένα πολύ δύσκολο και πιεσμένο πρόγραμμα, αφού από τη μία οι πρόβες για το σόου είναι πολλές και από την άλλη οι νυχτερινές της εμφανίσεις στο πλευρό του Σταμάτη Γονίδη και στου Χρήστου Χολίδη στο «Frangelico» απαιτούν πολύ από τον χρόνο της, δίνει τον καλύτερό της εαυτό για μια καλή εξέλιξη στο σόου. Σύμφωνα με αυτή, παρά την κούραση είναι κάτι που την αναζωογονεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα την βλέπουμε για πολύ ακόμα, αφού οι χορευτικές της επιδόσεις είναι εντυπωσιακές.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024