211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έξι αγαπημένα τραγούδια που έγιναν φέτος διασκευές από αγαπημένους τραγουδιστές

ΤΣΑΛΙΚΗΣ εμφανισεις κρατηση 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Θυμάσαι ποια είναι;

Έξι αγαπημένα τραγούδια που έγιναν φέτος διασκευές από αγαπημένους τραγουδιστές. Πρόκειται για τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ από το ελληνικό κοινό και φέτος τα έχουμε ακούσει ανανεωμένα.

Έξι αγαπημένα τραγούδια που έγιναν φέτος διασκευές από αγαπημένους τραγουδιστές

Δε θέλω – Μπλε 

Δε θέλω Μπλε: Ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής ροκ σκηνής, οι Μπλε, μας συστήνουν το remake μιας από τις πιο κλασικές και διαχρονικές επιτυχίες τους, το τραγούδι «Δε θέλω». Βρες εδώ τους στίχους. 

Χωρίς εσένα – Γιώργος Τσαλίκης 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επέστρεψε το καλοκαίρι δισκογραφικά με ένα τραγούδι που είναι η διασκευή από ένα από τα μεγαλύτερα 90s hits, το τραγούδι «Χωρίς Εσένα». Βρες εδώ τους στίχους. 

Το πάρτι μας  – Διονύσης Σχοινάς

Ο Διονύσης Σχοινάς πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό του και έχει αναδειχθεί σε μια μία μεγάλη επιτυχία. Φυσικά, ο λόγος για το τραγούδι «Το πάρτι μας» που αμέσως αγαπήθηκε από το κοινό του και λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και το ρεμίξ του. Βρες εδώ τους στίχους. 

Πετάω Ψηλά – Φανή Δρακοπούλου

Πριν λίγους μήνες μας παρουσίασε το τραγούδι «Πετάω ψηλά». Πρόκειται για νέα έκδοση του ομώνυμου τραγουδιού που γνωρίσαμε από τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη το 2009. Βρες  εδώ τους στίχους.

Με Την Πρώτη Ματιά – Πέτρος Ίμβριος

 

Κι όλο με ρωτάς – Κώστας Μπίγαλης

Το τραγούδι «Κι όλο με ρωτάς» κυκλοφόρησε στα 90s από τον Κώστα Μπίγαλη και αναδείχθηκε σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές επιτυχίες του. Συγκεκριμένα, το τραγούδι κυκλοφόρησε το 1991 και συμπεριλαμβανόταν στο άλμπουμ «Του Αιγαίου τα Blues». Στίχοι και μουσική ανήκουν στο ίδιο. Μια νέα διασκευή ήρθε να μας συστηθεί το φθινόπωρο 2019 από το συγκρότημα Prestige The Band. Βρες εδώ τους στίχους. 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024