211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Κωνσταντίνα διασκέδασε στο «Central live»

Κωνσταντινα Πανος Καλλιδης Γιωργος Τσαλικης τραγουδουν μαζι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος διασκέδασε στο Central Live ;

Ακόμα μια εβδομάδα εμφανίσεων τελείωσε για το «Central live» και τους Γιώργο Τσαλίκη και Πάνο Καλίδη και φυσικά ήταν εξίσου επιτυχημένη με όλες τις προηγούμενες. Οι δύο τραγουδιστές έχουν βγάλει κάτι παραπάνω από ασπροπρόσωπους τους υπεύθυνους του νυχτερινού κέντρου, αφού η επιλογή του σχήματος που έκαναν για να εγκαινιάσει τον καινούριο χώρο φαίνεται πως ήταν η ιδανική, αφού έχει εξελιχθεί αμέσως σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς της νυχτερινής διασκέδασης.

Και την εβδομάδα αυτή ήταν και πάλι πολλοί οι επώνυμοι που επέλεξαν το μοναδικό σχήμα για την διασκέδασή τους, ανάμεσα σε αυτούς και η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα που διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες την Κυριακή το βράδυ.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έκανε μια από τις σπάνιες κοσμικές εξόδους της και αποφάσισε να επισκεφθεί τους δύο καλούς της φίλους και να περάσει μια αξέχαστη βραδιά. Μάλιστα, οι δύο «οικοδεσπότες» δεν παρέλειψαν να πλησιάσουν στο τραπέζι της, να την χαιρετήσουν, αλλά και φυσικά να την προσκαλέσουν να τραγουδήσει μαζί τους.

Λίγα τραπέζια πιο δίπλα, ο Zeraw των Vegas διασκέδασε με το αχτύπητο δίδυμο αλλά και η Βασιλική Νταντά εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της από το «Romeo», όπου τραγουδά με τον Λευτέρη Πανταζή και μια ομάδα νέων καλλιτεχνώ ν, και απόλαυσε ολόκληρο το πρόγραμμα των δύο απόλυτων διασκεδαστών. Άλλωστε, η μέχρι τώρα ιστορία το έχει δείξει. Το «Central live» είναι ο πιο hot προορισμός του φετινού χειμώνα όπου το κέφι ξεπερνά κατά πολύ την φαντασία μας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024