211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πότε κάνει πρεμιέρα το Estate με Ρουβά – Ρόκκο – Παπαρίζου;

Πότε κάνει πρεμιέρα το Estate 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έρχονται σύντομα! 

Πότε κάνει πρεμιέρα το Estate τη χειμερινή σεζόν 2019 – 20; Το αγαπημένο νυχτερινό κέντρο ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά με ένα τρίδυμο που θα βάλει φωτιά στις νύχτες του χειμώνα αυτού. Για την ακρίβεια, ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος επιστρέφουν στη σκηνή του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ενώ το σχήμα ολοκληρώνει φέτος η Έλενα Παπαρίζου.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Οι τρεις καλλιτέχνες, σύμφωνα με την αφίσα που μόλις κυκλοφόρησε, θα δώσουν το πρώτο ραντεβού με το κοινό τους το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου. Δύο εβδομάδες απέμειναν για τη μεγάλη επιστροφή του σχήματος αυτού που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Ο Σάκης διατηρεί μια μακροχρόνια συνεργασία με το συγκεκριμένο κέντρο και φέτος είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που τον βλέπουμε στην πίστα του. Για τον Στέλιο Ρόκκο θα είναι η δεύτερη χρονιά συνεργασίας ενώ η Έλενα Παπαρίζου ανεβαίνει στην πίστα του για πρώτη φορά.  Δες παρακάτω την αφίσα που μόλις κυκλοφόρησε με την ανάρτηση και της ημερομηνίας της πρεμιέρας.  Λίγες μέρες απέμειναν για τη μεγάλη έναρξη!

Πότε κάνει πρεμιέρα το Estate με Ρουβά – Ρόκκο – Παπαρίζου;

https://www.instagram.com/p/B3M3MtvlHsE/?utm_source=ig_embed

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024