211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Τόνι Σφήνος

Τονι Σφηνος εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

H πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο που αποκάλυψε και το φύλο του μωρού τους

Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε ο Τόνι Σφήνος! Η σύζυγός του, Ιωάννα Γραμματικού, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου έφερε στον κόσμο έναν υγιέστατο αγοράκι και κάπως έτσι, η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε με το ζευγάρι να πλέει πια σε πελάγη ευτυχίας.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Μέσα από μία φωτογραφία από το μαιευτήριο, έγινε γνωστή η είδηση αυτή για τον Θανάση Κιούση (όπως είναι το πραγματικό όνομά του).

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Να θυμίσουμε ότι το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε το Σεπτέμβριο του 2016 και τον Ιούνιο του 2018 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Τώρα, ήρθε και το δεύτερο για να ολοκληρώσει για τα καλά την ευτυχία τους ως ζευγάρι και γονείς.  Δες παρακάτω την ανάρτηση του μαιευτήριου που είχε ως λεζάντα:  «Για 2η φορά γονείς έγιναν ο Θανάσης Κιούσης, γνωστός στο ευρύ κοινό ως Τόνι Σφήνος και η σύζυγός του, Ιωάννα Γραμματικού. Μετά τη γέννηση του πρώτου τους γιού, τον Ιούνιο του 2018, το ζευγάρι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, στην Κλινική ΡΕΑ. Στο πλευρό τους βρίσκεται πάντα ο κος Αναστάσιος Γιαντζόγλου, Μαιευτήρας Γυναικολόγος , Συνεργάτης Κλινικής ΡΕΑ».

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Τόνι Σφήνος

Μπαμπάς για δεύτερη φορά

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024