211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πότε κάνει πρεμιέρα η Λένα Ζευγαρά στο Tokyo Theater;

Πότε κάνει πρεμιέρα η Λένα Ζευγαρά εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια πρεμιέρα έρχεται σύντομα στην Αθήνα

Πότε κάνει πρεμιέρα η Λένα Ζευγαρά στο Tokyo Theater; Πολύ καιρό γνωρίσαμε για τη συνεργασία αυτή, όμως, επιτέλους η επίσημη ανακοίνωση της πρεμιέρας έγινε! Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε το ίδιο το νυχτερινό κέντρο, η μεγάλη έναρξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε την ανερχόμενη τραγουδίστρια να παραλαμβάνει τη σκυτάλη σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας, αποτελώντας ένα μεγάλο στοίχημα για εκείνη. Ωστόσο, αν κρίνουμε από τη μέχρι τώρα ανταπόκριση του κοινού στις εμφανίσεις της, θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Έκτοτε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η αγαπημένη τραγουδίστρια θα ανεβαίνει στη δημοφιλή σκηνή – που ετοιμάζεται να διανύσει την τρίτη σεζόν ζωής της στην Αθήνα- και θα μας ξεσηκώνει με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της που έχουν κυκλοφορήσει μέσα στα τελευταία δύο χρόνια και έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Δες παρακάτω την ανάρτηση του κέντρου για την επερχόμενη αυτή σειρά εμφανίσεων που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις.

Πότε κάνει πρεμιέρα η Λένα Ζευγαρά στο Tokyo Theater;

https://www.instagram.com/p/B2rk1nJIXqQ/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024