211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Πώς θα λέγεται το νέο της τραγούδι;

Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ίδια το αποκάλυψε μέσα από το Instagram 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ύστερα από την τελευταία της επιτυχία «Μη μου πεις για πάντα», που κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουνίου, ετοιμάζεται να μας συστήσει ένα ακόμα νέο τραγούδι που σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ. Τίτλος του νέου κομματιού, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την ανάρτηση που έκανε εκείνη, είναι «Χαρτοπόλεμος».

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε βίντεο από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ – που θα κυκλοφορήσει μαζί με το νέο κομμάτι – αποκαλύπτωντας όλες τις λεπτομέρειες. Τη μουσική του νέου τραγουδιού της θα υπογράφει ξανά ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια. Σύμφωνα με την ανάρτηση της Νατάσας Θεοδωρίδου, τη σκηνοθεσία του video clip έχει αναλάβει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Παράλληλα, η τραγουδίστρια μόλις ξεκίνησε μια νέα σειρά εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη και το Vogue Club μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Θοδωρή Μαραντίνη, ένα σχήμα που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις, έχει αγκαλιαστεί από το κοινό και φυσικά περιμένουμε να δούμε και στην Αθήνα. Δες παρακάτω την πρόσφατη ανάρτηση της τραγουδίστριας.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Πώς θα λέγεται το νέο της τραγούδι;

https://www.instagram.com/p/B2lpQ4VJPkI/?utm_source=ig_embed

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024