211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Μελίνα Ασλανίδου μαζί στο Hotel Ερμού!

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Μελίνα Ασλανίδου εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα ένα σχήμα έκπληξη στη νυχτερινή Αθήνα 2019! – Πότε κάνουν πρεμιέρα; 

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Μελίνα Ασλανίδου ετοιμάζουν μία από τις πιο ξεχωριστές μουσικές συναντήσεις του φετινού χειμώνα! Οι δύο καλλιτέχνες θα βρεθούν μαζί για πρώτη φορά στη σκηνή του Hotel Ερμού και η πρεμιέρα τους θα γίνει το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα ύστερα από δύο χρόνια απουσίας, ενώ την τελευταία δεκαετία είναι πραγματικά σπάνια και επιλεγμένα τα live του καλλιτέχνη. Από την άλλη, η Μελίνα Ασλανίδου έχει κάθε σεζόν πρωταγωνιστική θέση στη νυχτερινή διασκέδαση. Τον περασμένο χειμώνα την είδαμε στο Φωταέριο, μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο, ενώ το καλοκαίρι σε μία σειρά συναυλιών με τη Γλυκερία. Τώρα είναι πανέτοιμη για ακόμα μια δυναμική συνεργασία που θα μείνει αξέχαστη στη διασκέδαση της Αθήνας.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Δες παρακάτω την αφίσα της συνεργασίας τους που ήδη κυκλοφόρησε μέσα από την οποία αποκαλύπτεται και η ημερομηνία της πρεμιέρας των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών! Ένας ακριβώς μήνας απέμεινε μέχρι τη στιγμή που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη λαμπερή πρεμιέρα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Μελίνα Ασλανίδου μαζί στο Hotel Ερμού!

https://www.instagram.com/p/B2kXfWfl7iK/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024