211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μάλαμας Μποφίλιου Συνεργασία

Μάλαμας Μποφίλιου Συνεργασία
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Mάλαμας-Μποφίλιου ερμηνεύουν μαζί το δίσκο «Πρώτες Λέξεις»

Ένας δίσκος βγαλμένος από το «πάνθεον» της ελληνικής μουσικής σκηνής θα βρίσκεται στα χέρια μας σε λίγες μέρες. Ένα μοναδικό άλμπουμ, μια μεγάλη συνάντηση τεσσάρων κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, δέκα νέα υπέροχα τραγούδια που θα συνεπάρουν το κοινό, είναι πλέον γεγονός. Ο δίσκος, με τίτλο «Πρώτες Λέξεις», που ερμηνεύεται από τον Σωκράτη Μάλαμα και τη Νατάσα Μποφίλιου, κυκλοφορεί στις 8 Δεκεμβρίου, από τη «Feelgood Records».

Μουσική και στίχους έχουν αναλάβει να υπογράψουν ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Οδυσσέας Ιωάννου αντίστοιχα, δύο μεγάλοι Έλληνες δημιουργοί που όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν χαρίσει πληθώρα τραγουδιών που έχουμε αγαπήσει. Και φυσικά το ερμηνευτικό κομμάτι θα καλύψουν δύο καλλιτέχνες άκρως αγαπημένοι από τον κόσμο, που τους ακολουθεί φανατικά σε κάθε τους βήμα.

Με εμπειρία στο τραγούδι που μετρά δεκαετίες, ο αγαπημένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής, Σωκράτης Μάλαμας, χαρίζει και πάλι στο κοινό του μερικά νέα κομμάτια, ενώνοντας τη μοναδική φωνή του με μια εκπρόσωπο του ίδιου σχεδόν ρεπερτορίου, που μπορεί να ανήκει σε νεότερη γενιά, αλλά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή και να αναδειχθεί σε μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες των τελευταίων ετών. Οι δύο καλλιτέχνες θα μοιραστούν από κοινού το νέο αυτό δίσκο, στον οποίο μπορεί να ερμηνεύουν δικά τους κομμάτια, ωστόσο θα ενώσουν τις μαγικές φωνές τους σε ένα και μοναδικό τραγούδι, το «Ποτάμι».

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024