211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς και Άννα Βίσση: Θυμόμαστε τη συνεργασία τους στο Χάος

Σάκης Ρουβάς και Άννα Βίσση εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τον χειμώνα 1996 – 97

Σάκης Ρουβάς και Άννα Βίσση είναι αναμφίβολα δύο από τους κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν περάσει από τιο μουσικό πεντάγραμμο της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες. Κάθε σεζόν έχουν σταθεροή θέση στα μπουζούκια της Αθήνας και παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτά. Μάλιστα, ο Σάκης έχει ήδη κλείσει την συνεργασία του για φέτος: θα τον απολαύσουμε και πάλι στο Estate μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο και την Έλενα Παπαρίζου. Όσον αφορά στα βήματα της Άννας Βίσση, αναμένουμε τα επόμενα σχέδιά της.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Θυμάσαι τη συνεργασία που είχαν μαζί στο παρελθόν;  Οι δύο καλλιτέχνες είχαν ανέβει μαζί στη σκηνή του Χάος, τον χειμώνα 1996 – 97. Μάλιστα, τότε είχαν ερμηνεύσει μαζί και το γνωστό ντουέτο τους Σε θέλω, μέ θελεις.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Σάκης Ρουβάς και Άννα Βίσση

Δες παρακάτω μερικά σπάνια στιγμιότυπα από τη συνεργασία εκείνη που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης. Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα μουσικό δίδυμο που πολύ θα θέλαμε να δούμε και πάλι να συνεργάζεται. Θα τους δούμε άραγε και πάλι ποτέ στην ίδια πίστα; Ο χρόνος θα δείξει!

Σάκης Ρουβάς και Άννα Βίσση: Θυμόμαστε τη συνεργασία τους στο Χάος

https://www.youtube.com/watch?v=sq8KNk73NCg

https://www.youtube.com/watch?v=RUMp_2wb6uo

https://www.youtube.com/watch?v=94aUgF5-Pzk

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024