211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ποια διάσημη παρουσιάστρια διασκέδασε στο «Posidonio»;

Η Μελέτη με τον Κωστα Μαρτακη στο Ποσειδώνιο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποσειδώνιο Αργυρός τελευταία νέα

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο, είδαμε πριν από λίγες μέρες την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Hashtag» επέλεξε να διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα νυχτερινό κέντρο, που έχει αναδειχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα hot spots της νυχτερινής Αθήνας, και δεν είναι άλλο από το «Posidonio».

Τη σκηνή του κέντρου μοιράζονται από κοινού ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Κώστας Μαρτάκης, που έχουν απογειώσει το κέφι στα ύψη, δίνοντας κάθε βράδυ ένα κλίμα γιορτής στο μαγαζί. Λόγω της μοναδικής αυτής ατμόσφαιρας άλλωστε, το μαγαζί είναι κατάμεστο κάθε φορά από το κοινό που ακολουθεί τους δύο καλλιτέχνες.

Και μια από τις θαυμάστριές τους, όπως όλα δείχνουν, είναι και η Ελεονώρα Μελέτη, που απόλαυσε το μοναδικό τους πρόγραμμα από τα πρώτα τραπέζια της πίστας και έδειξε, μάλιστα, να το διασκεδάζει ιδιαίτερα και να απολαμβάνει το μουσικό ρεπερτόριο, ενώ πολλές φορές σιγοτραγουδούσε τα αγαπημένα της τραγούδια από τις δισκογραφίες των δύο καλλιτεχνών.

Ωστόσο, οι δύο τραγουδιστές δεν είναι μόνοι τους στο «Posidonio», αφού το σχήμα ολοκληρώνουν η Χριστίνα Σάλτη, η Θωμαής Απέργη κι ο Λευτέρης Κιντάτος , δίνοντας την δική τους ξεχωριστή πινελιά στο πρόγραμμα και βάζοντας στο κλίμα της βραδιάς τους θαμώνες, με τον καλύτερο τρόπο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024