211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πού τραγουδάει η Λένα Ζευγαρά; Η νέα εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη!

Στα πατώματα Λενα Ζευγαρα εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ακόμα μοναδική εμφάνιση για εκείνη

Πού τραγουδάει η Λένα Ζευγαρά; Ύστερα από τις πολύμηνες εμφανίσεις της στο Βόλο, που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό, η Λένα Ζευγαρά έχει ανεβάσει κατά πολύ τις μετοχές στη νυχτερινή διασκέδαση. Απόδειξη της εξέλιξης αυτής είναι και η συμφωνία της με το Tokyo Theater στη σκηνή του οποίου θα ανέβει σύντομα και θα μας παρουσιάσει ένα πολύ ξεχωριστό πρόγραμμα τον φετινό χειμώνα παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Ηλία Βρεττό.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Ωστόσο, εκτός από αυτή τη σειρά εμφανίσεων, που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, την τραγουδίστρια θα δούμε και στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση. Συγκεκριμένα, απόψε η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο Bedroom Club, ένα από τα αγαπημένα στέκια της πόλης.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Φυσικά, πολύ σύντομα θα βρεθεί και πάλι στην Αθήνα για να προετοιμάσει τις επερχόμενες χειμερινές της εμφανίσεις που αναμφίβολα θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα την αναδείξουν σε μια από τις μεγάλες νικήτριες της φετινής σεζόν. Δες παρακάτω την αφίσα της νέας της εμφάνισης που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον στη συμπρωτεύουσα.

Πού τραγουδάει η Λένα Ζευγαρά; Η νέα εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη!

Πού τραγουδάει η Λένα Ζευγαρά

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024