211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Μακρόπουλος και Έλλη Κοκκίνου μαζί στο Stage Live! Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Νίκος Μακρόπουλος και Έλλη Κοκκίνου εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί τους ο μοναδικός Βασίλης Δήμας 

Νίκος Μακρόπουλος και Έλλη Κοκκίνου ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και το Stage Live και ετοιμάζονται να κάνουν τη θεαματική τους πρεμιέρα το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου. Μαζί τους, ο Βασίλης Δήμας, ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της πιο νέας γενιάς του λαϊκού τραγουδιού.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Τη συνεργασία έκανε γνωστή το ίδιο το νυχτερινό κέντρο μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram. Κάθε Σάββατο και Κυριακή οι τρεις καλλιτέχνες θα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και θα μας παρουσιάζουν που θα ξεσηκώσει για τα καλά τη συμπρωτεύουσα.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Την τελευταία φορά στη συγκεκριμένη πίστα είδαμε τον Βασίλη Καρρά και τον Ηλία Βρεττό σε μια από τις συνεργασίες που αγαπήθηκαν πολύ. Toν Αύγουστο, την Έλλη Κοκκίνου είδαμε σε εμφανίσεις στην Πάρο και το Madame Live Clubbing ενώ τον νίκο Μακρόπουλο, τελευταία φορά, τον απολαύσαμε στην Αθήνα και το Frangelico, μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη την περασμένη άνοιξη. Δες παρακάτω την ανάρτηση του αγαπημένου νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης που τα τελευταία χρόνια έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τα σχήματα που φιλοξενεί στην σκηνή του.

Νίκος Μακρόπουλος και Έλλη Κοκκίνου μαζί στο Stage Live! Πότε κάνουν πρεμιέρα;

https://www.instagram.com/p/B2Opm3soTXy/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024