211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς, Στέλιος Ρόκκος και Έλενα Παπαρίζου μαζί στο Estate

Σάκης Ρουβάς Έλενα Παπαρίζου Στέλιος Ροκκος εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένας ακόμα χρόνος επιτυχίας για Estate και Σάκη Ρουβά! 

Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος δίνουν το ραντεβού τους για δεύτερη χρονιά στη σκηνή του Estate και ετοιμάζονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη διασκέδαση της πρωτεύουσας και τον χειμώνα 2019. Μάλιστα, η προσθήκη έκπληξη στη φετινή σεζόν θα είναι η Έλενα Παπαρίζου, η οποία επιστρέφει στις πίστες ύστερα από αρκετά χρόνια και κάνει τη δυναμική της επάνοδο με το πιο δυνατό σχήμα.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Σάκης Ρουβάς, Στέλιος Ρόκκος και Έλενα Παπαρίζου θα ενώσουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά όλοι μαζί και το μόνο βέβαιο είναι πως θα μας χαρίσουν έναν μοναδικό χειμώνα επιτυχίας. Την είδηση επιβεβαίωσε και η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από ένα ποστ στο Instagram όπου μοιράστηκε στιγμιότυπο από τη φωτογράφιση που έκανε για την αφίσα των επερχόμενων εμφανίσεων.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

«Μόλις τελειώσαμε τη φωτογράφιση για την αφίσα του @estateathens με τον @sakisrouvas και τον @steliosrokkos, περάσαμε υπέροχα και γελάσαμε πολύ 😍😂 Για γούρι μου για το ξεκίνημα της νέας σεζόν είχα αυτό το όμορφο δώρο που μου έκανε ο αγαπημένος μου φίλος και αδερφός @worldstyling», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Σάκης Ρουβάς, Στέλιος Ρόκκος και Έλενα Παπαρίζου μαζί στο Estate

https://www.instagram.com/p/B2KK-ZgISYT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024