211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στα 63 του χρόνια

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ύστερα από καρδιακή προσβολή που υπέστη

Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε ηλικία 63 ετών, ύστερα από καρδιακή προσβολή που υπέστη, σοκάροντας ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας το πρωί της Δευτέρας.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Σύμφωνα με το magnesianews.gr , που έκανε γνωστή την είδηση, ο καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο χωριό του, τον Πτελεό Μαγνησίας, τα ξημερώματα της Δευτέρας, 9 Σεπτεμβρίου. Ο τραγουδιστής έμεινε στο χωριό του μετά τη συναυλία που πραγματοποίησε στο Βόλο μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, με τον οποίο  συνεργάστηκε αυτό το καλοκαίρι.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Μάλιστα, οι δυο τους, θα πραγματοποιούσαν την Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο ενώ το τελευταίο του ποστ στο Instagram ήταν σχετικό με αυτή, μιας και μοιράστηκε μέσα από ένα στόρι την αφίσα της.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1956 στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Από πολύ μικρή ηλικία ήρθε σε επαφή με την μουσική. Το πρώτο του άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1978 με αγγλικό στίχο με τους “P.L.J. Band” με τίτλο ‘Gaspar’, ένας δίσκος extended play 45’ στροφών.

Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στα 63 του χρόνια

Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024