211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κορμιά Χαμένα: Έρχεται το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή

Κορμιά Χαμένα Καιτη Γαρμπη που τραγουδαει εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νέο τραγούδι από την αγαπημένη τραγουδίστρια 

Κορμιά Χαμένα λέγεται η νέα επιτυχία που αναμένεται να μας συστήσει σύντομα η Καίτη Γαρμπή και θα κυκλοφορήσει από την panik. Το νέο αυτό κομμάτι θα υπογράψει ο Φοίβος και το teaser ήδη κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρεία δίν0ντάς μας μία γεύση.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Το τραγούδι αυτό θα είναι το δεύτερο single από τη δισκογραφική επανένωση της Καίτης Γαρμπή με τον Φοίβο. Πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε το «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα» που φυσικά αγαπήθηκε πολύ από το κοινό της. Αυτά τα δύο νέα τραγούδια θα συμπεριλαμβάνονται στο επερχόμενο άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει για τα 30 χρόνια της στην ελληνική δισκογραφία.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Παράλληλα, σύντομα θα δούμε την επετειακή συναυλία της τραγουδίστριας  τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας. Μαζί της στη σκηνή με αφορμή την ξεχωριστή αυτή περίσταση θα ανέβουν πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως: Γιώργος Παπαδόπουλος, Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Σαμπάνης, Διονύσης Σχοινάς, Κώστας Τουρνάς και Ελένη Φουρέιρα. Το μόνο που μένει πλέον είναι να μάθουμε τα χειμερινά βήματα της τραγουδίστριας. Σε ποια πίστα θα την δούμε; Σύντομα θα μάθουμε.

Κορμιά Χαμένα: Έρχεται το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή

https://www.instagram.com/p/B1_YxzqI4A7/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024