211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ώρα μοναξιάς για τον Ηλία Βρεττό: Στιγμιότυπα από το νέο του videoclip

Ώρα μοναξιάς για τον Ηλία Βρεττό που τραγουδαει εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί η νέα του δουλειά 

Ώρα μοναξιάς για τον Ηλία Βρεττό: Το τραγούδι που μας σύστησε πριν αρκετούς μήνες (μέσα στον χειμώνα) έφτασε η στιγμή να οπτικοποιηθεί και το αποτέλεσμα θα δούμε σε λίγες μέρες.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Η δισκογραφική του εταιρεία Panik, αλλά και ο ίδιος, μοιράστηκαν μέσα από τα social media στιγμιότυπα από το επερχόμενο videoclip, που θα δούμε σύντομα, δίνοντάς μας μία γεύση. Συγκεκριμένα, όπως οι ίδιοι έκαναν γνωστό, το κλιπ θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Παράλληλα, ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει να ξεσηκώνει το κοινό του με τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στο Nalu, κάθε Δευτέρα βράδυ, ενώ φυσικά αναμένουμε με αγωνία την ανακοίνωση των νέων του εμφανίσεων. Πότε και σε ποια πίστα θα τον δούμε; Πέρσι τον απολαύσαμε στο χώρο του Tokyo Theater ενώ πλέον περιμένουμε να δούμε το stage που θα τον φιλοξενήσει φέτος. Σίγουρα δεν θα το δούμε στη συγκεκριμένη σκηνή, αφού εκεί θα απολαύσουμε φέτος τη Λένα Ζευγαρά, μια ανερχόμενη τραγουδίστρια που ήδη έχει κερδίσει το κοινό με τις επιτυχίες της.

https://www.instagram.com/p/B1n4JPnAEWc/

Ώρα μοναξιάς για τον Ηλία Βρεττό: Στιγμιότυπα από το νέο του videoclip

https://www.instagram.com/p/B1yMZvQopsy/

https://www.instagram.com/p/B1jH6kjoV2T/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024