211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Μάστορας και Μέλισσες πάνω από τρεις μήνες στην κορυφή

Χρήστος Μάστορας και Μέλισσες που τραγουδαει εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τόσο με την τελευταία τους επιτυχία όσο και με την περιοδεία τους.

Χρήστος Μάστορας και Μέλισσες διαγράφουν τρεις μήνες ασταμάτητης επιτυχίας! Το τραγούδι τους «Δεν έχω ιδέα», που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, δε σταματά να βρίσκεται στην κορυφή με αμείωτο ρυθμό ενώ έχει αναδειχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Παράλληλα το κορυφαίο ελληνικό συγκρότημα συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία του σε Ελλάδα και Κύπρο με 42 sold out σταθμούς και βρίσκεται και πάλι κοντά στους φανς του. Πλέον αναμένουμε τα επόμενα χειμερινά βήματά τους. Όπως όλα δείχνουν, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί και επίσημα, θα εμφανιστούν και πάλι στη σκηνή του Box, εκεί όπου τους απολαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η δισκογραφική εταιρεία του αγαπημένου συγκροτήματος και ενημέρωσε το κοινό τους για την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει αυτό το καλοκαίρι το δημοφιλές συγκρότημα. «Μείνετε συντονισμένοι, έρχονται εκπλήξεις που θα σας ενθουσιάσουν», με αυτή τη φράση έκλεισε η λεζάντα του βίντεο και το μας έκανε να ανυπομονούμε για τα επόμενα σχέδια του συγκροτήματος.

Χρήστος Μάστορας και Μέλισσες πάνω από τρεις μήνες στην κορυφή

https://www.instagram.com/p/B1n28qAoSzv/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024