211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

H Λένα Ζευγαρά στην Panik Records! Νέο ξεκίνημα για την τραγουδίστρια

Λένα Ζευγαρά που τραγουδαει εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια μπήκε στην οικογένεια της panik.

H Λένα Ζευγαρά στην Panik Records! Η ανερχόμενη τραγουδίστρια ξεκίνησε την πορεία της την περσινή σεζόν με το ντεμπούτο τραγούδι της να υπογράφει ο Βασίλης Καρράς (δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για την τραγουδίστρια).

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Πλέον, η τραγουδίστρια ανοίγει μία νέα σελίδα στην πορεία της αφού αποτελεί πλέον μέλος της δημοφιλούς δισκογραφικής εταιρείας. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram η δισκογραφική εταιρεία έκανε γνωστή τη νέα της αυτή συνεργασία που αναμφίβολα μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου τραγουδίστρια υπογράφει το συμβόλαιό της έγραψαν: «Η @panik_entertainment_group καλωσορίζει στην οικογένεια της την @lena_zevgara_ ❤️ πολλά & όμορφα πράγματα έρχονται σύντομα 🙌🏻».

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Παράλληλα, η Λένα αναμένεται να εμφανιστεί το χειμώνα στο χώρο του tokyo Club, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Ηλία Βρεττό ο οποίος εμφανίστηκε εκεί πέρσι. Για πρώτη φορά, η τραγουδίστρια, ύστερα από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Βόλο, κατεβαίνει στην Αθήνα παραλαμβάνοντας μάλιστα τα ηνία προγράμματος. Δες παρακάτω την ανάρτηση της δισκογραφικής εταιρείας!

H Λένα Ζευγαρά στην Panik Records! Νέο ξεκίνημα για την τραγουδίστρια

https://www.instagram.com/p/B1tDEKGIa-B/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024