211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πρέσπεια 2019 | H εμφάνιση της Πάολα στη συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη

Παολα που τραγουδαει κρατησεις εμφανισεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μοναδική βραδιά για την τραγουδίστρια 

Τα Πρέσπεια 2019 πραγματοποιήθηκαν για ακόμα μια χρονιά και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ήταν και η βραδιά για τα ενενήντα πέντε χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη. Στη συναυλία συμμετείχαν η Πάολα και ο Βασίλης Λέκκας και εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες και τη σκηνική τους παρουσία.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Η συναυλία έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Νέο Πάρκο Φλώρινας και ο κόσμος κατέκλυσε τον χώρο για να απολαύσει τη μοναδική αυτή βραδιά. Στο δεύτερο πρόγραμμα της συναυλίας στη σκηνή ανέβηκε η Πάολα και ερμήνευσε 13 τραγούδια του μεγάλου συνθέτη. Ύστερα από το τέλος της βραδιάς η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα απόσπασμα από τη συναυλία μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Παράλληλα, την περίοδο αυτή η Πάολα κάνει εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της χώρας και χαρίζει στο κοινό της μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές. Σύντομα θα μάθουμε και επίσημα τα βήματά της για τον χειμώνα που έρχεται. Σε ποια πίστα θα την δούμε τον χειμώνα αυτό; Όπως όλα δείχνουν η τραγουδίστρια θα ανέβει και πάλι στην πίστα του Έναστρον όμως ακόμα αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση.

Πρέσπεια 2019 | H εμφάνιση της Πάολα στη συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη

https://www.instagram.com/p/B1hZTRLoFjt/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024