211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia: Οι καλλιτέχνες που θα τραγουδούν στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού

Fantasia Κωνσταντινος Αργυρος που τραγουδαει κρατησεις εμφανισεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αυτή την εβδομάδα θα γίνει η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα 

Fantasia και Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζονται να επιστρέψουν δυναμικά για ακόμα μια σεζόν από το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα, επιστρέφει στην αγαπημένη του πίστα και ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια μοναδική φθινοπωρινή σεζόν.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Ποιους καλλιτέχνες θα έχει στο πλευρό του αυτή τη φορά; Τώρα, δίπλα του θα δούμε και πάλι την Ήβη Αδάμου, η οποία τον συντρόφευσε και το καλοκαίρι στην πίστα, ενώ η νέα προσθήκη θα είναι ο Stan! Ο αγαπημένος τραγουδιστής έρχεται στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού για να δώσει τη δική του, μοναδική νότα στο πρόγραμμα και να μας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Δες παρακάτω τις αναρτήσεις που έκανε το κέντρο με τις αφίσες των νέων εμφανίσεων για τους καλλιτέχνες που θα πλαισιώνουν τον βασικό οικοδεσπότη. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα που έρχεται σύντομα να μας ξεσηκώσει για τα καλά και να μας χαρίσει ακόμα μια ξεχωριστή σεζόν διασκέδασης στην αθηναϊκή νύχτα. Από το Σάββατο και μετά μια νέα περίοδος αρχίζει ξανά στη διασκέδαση.

Fantasia: Οι καλλιτέχνες που θα τραγουδούν στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού

https://www.instagram.com/p/B1qa13CoAlT/

https://www.instagram.com/p/B1qaq23oFGd/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024