211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ποιοι επώνυμοι επισκέφθηκαν το Central Live αυτή την εβδομάδα;

o Γιωργος Τσαλικης τραγουδαει στο Central live 22
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ CENTRAL LIVE

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και το Central Live συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της προτιμήσεις του κοινού αλλά και πολλών επωνύμων, που επιλέγουν να περάσουν τα βράδια τους με… τον πατροπαράδοτο τρόπο διασκέδασης. Γιώργος Τσαλίκης και Πάνος Καλίδης έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό στο πρόγραμμα αυτό και έχουν αποκομίσει τα καλύτερα σχόλια.

Έτσι, το Σαββατοκύριακο αυτό είδαμε ξανά πληθώρα επωνύμων συναδέλφων τους, που επισκέφθηκαν τους δύο καλλιτέχνες και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το πλούσιο ρεπερτόριό τους. Ανάμεσά τους, ο Λευτέρης Πανταζής και ο Tus, που την περασμένη Παρασκευή έκαναν την πρεμιέρα τους στο «Romeo», ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή, που εμφανίζονται με απόλυτη επιτυχία στο «VOX» μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά, η Μαρία Καρλάκη και ο Πέτρος των Master Tempo.

Oι δύο τραγουδιστές, κατά τη διάρκεια του προγράμματός τους, βρέθηκαν στα τραπέζια των «επισκεπτών» τους και τους έδωσαν το μικρόφωνο, προκειμένου να χαρίσουν μερικές από τις επιτυχίες τους στο κοινό. Και φυσικά, όλη η βραδιά εξελίχθηκε σε κλίμα γιορτής, με το κοινό να απογειώνεται από όλες αυτές τις… guest παρουσίες που του χάρισαν μοναδικές στιγμές κεφιού το βράδυ της Κυριακής. Μόνο ως πάρτι θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει με μια λέξη αυτό το κλίμα χαράς και διασκέδασης που επικρατεί κάθε φορά στο «Central Live».

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024