211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Tokyo Theater: Με ποια τραγουδίστρια επιστρέφει ξανά από Σεπτέμβριο;

Tokyo Theater κρατησεις εμφανισεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ύστερα από τον Ηλία Βρεττό ποια τραγουδίστρια παίρνει τη σκυτάλη;

To Tokyo Theater, ύστερα από λίγους μήνες απουσίας από τη διασκέδαση της Αθήνας, ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι δυναμικά στην Αθηναϊκή διασκέδαση με ένα νέο σχήμα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Πέρσι, στην πίστα του είδαμε να ανεβαίνει ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος παρουσίασε ένα πρόγραμμα που κέρδισε τις εντυπώσεις και μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην πόλη.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Τώρα, τη σκυτάλη ετοιμάζεται να παραλάβει η Λένα Ζευγαρά, μια από τις πιο ταχέως ανερχόμενες τραγουδίστριες του τελευταίου έτους. Οι εμφανίσεις της στο Premiera Live του Βόλου γνώρισαν τεράστια επιτυχία και τώρα η τραγουδίστρια ετοιμάζεται αισίως να ανέβει σε αθηναική σκηνή και να ξεσηκώσει για τα καλά το κοινό της πρωτεύουσας.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Το κέντρο έκανε μία ανάρτηση στα social media, μέσα από την οποία έκανε γνωστή την επιστροφή του στη νύχτα, ενημερώνοντας πως η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Σεπτέμβριο, ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμα γνωστή την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ανακοίνωση αυτή αλλά και για όλες τις λεπτομέρειες για την επερχόμενη πρεμιέρα.

Tokyo Theater: Με ποια τραγουδίστρια επιστρέφει ξανά από Σεπτέμβριο;

https://www.instagram.com/p/B0MHQIHIdAF/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024