211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γαλάνη, Παυλίδης, Μπάμπαλη για μια εμφάνιση στο Gazarte

δήμητρα Γαλάνη τραγουδαει κρατοντας μικροφωνο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δημητρα Γαλάνη τελευταία Νέα

Την επιτυχημένη μέχρι τώρα διετή πορεία της, στο χώρο της ενημέρωσης, κλείνει η εφημερίδα με ονομασία «Εφημερίδα των Συντακτών», και οι ιθύνοντες αποφάσισαν να το γιορτάσουν με μια μοναδική συναυλία, στην οποία θα μοιραστούν την ίδια σκηνή τρεις μεγάλοι καλλιτέχνες, που δεν είχαν συνυπάρξει ξανά μέχρι τώρα. Και φυσικά, πρόκειται για τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Παύλο Παυλίδη και την Αντριάνα Μπάμπαλη.

Οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν από κοινού στη σκηνή του Gazarte, την Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου, προκειμένου να γιορτάσουν με το κοινό και τα μέλη της εφημερίδας, τα 2 χρόνια «ζωής» της, που συμπληρώθηκαν στις 5 Νοεμβρίου. Προερχόμενοι από διαφορετικές δεκαετίες, με το δικό του προσωπικό ύφος ο καθένας, έχουν καταφέρει να παραμείνουν εδώ και χρόνια στο μουσικό προσκήνιο και μάλιστα να κρατούν το ενδιαφέρον μας ζωντανό και αμείωτο, σαν να μην έχει περάσει πολύς καιρός από όταν τους γνωρίσαμε.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια, Δήμητρα Γαλάνη, μετρά πάνω από 4 δεκαετίες παρουσίας στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού και πλέον, με μουσικές αποσκευές από όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκεται επάξια στο πάνθεον των Ελλήνων καλλιτεχνών. Ο Παύλος Παυλίδης, ο κάποτε frontman του ροκ συγκροτήματος των «Ξύλινων σπαθιών», έχει αναθρέψει γενιές και γενιές νέων με τα διαχρονικά κομμάτια του.

Και μπορεί εδώ και χρόνια να έχει αλλάξει το ρεπερτόριό του, σε πιο μελωδικούς ήχους, ωστόσο εξακολουθεί να εντυπωσιάζει και να ακολουθείται το ίδιο, και ακόμα περισσότερο, από το κοινό του. Από τη μεριά της, η Αντριάνα Μπάμπαλη, μπορεί να υπάρχει στο καλλιτεχνικό στερέωμα λιγότερα χρόνια, όμως το ίδιο δημιουργικά, με αξιόλογους ήχους που έχουν αγαπηθεί από τους θαυμαστές της. Η συνύπαρξη και των τριών; Απλά, θα βάλει… «Φωτιά στο… Gazarte»!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024