211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θοδωρής Φέρρης: Τέλος εμφανίσεων μετά από 14 μήνες επιτυχίας

Θοδωρής Φέρρης που τραγουδαει κρατησεις εμφανισεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

14 μήνες επιτυχίας έφτασαν στο τέλος τους 

14 μήνες επιτυχίας έφτασαν στο τέλος την περασμένη Δευτέρα και ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε. Όλο αυτό το διάστημα, Θοδωρής Φέρρης και nalu ένωναν τις δυνάμεις τους και κάθε Δευτέρα βράδυ μάς παρουσίαζαν ένα πρόγραμμα που έκλεψε τις εντυπώσεις και είχε αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Ο τραγουδιστής σε ανάρτηση ύστερα από το τέλος εμφανίσεων, ευχαρίστησε το κοινό γράφοντας: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ αλλα κι αυτό μοιάζει λίγο!για τις αξέχαστες βραδιές που ζήσαμε μαζί εδώ,για οτι δημιουργήσαμε μαζί! Ευχαριστω τους άριστους φιλους και μουσικούς που ήταν κοντά μου,ευχαριστώ το προσωπικό του nalu ,που είναι η ομάδα μου!14 μαγικοί μήνες ,οι δευτέρες μας έγιναν σάββατα,χάρη σε σας! Απόψε ρίχνουμε αυλαία και σας περιμένω για ένα τελευταίο ξέφρενο πάρτυ στο nalu! Σας υπόσχομαι όμως,ότι απ τον σεπτέμβρη έρχεται κάτι πολύ δυνατό και οι νύχτες μας δεν θα έχουν καμία σχέση με ότι έχετε συνηθίσει…σας υπόσχομαι ότι είμαστε ακόμα στην αρχή!καλές διακοπές,θα τα πουμε σε λιγότερο απο 5 εβδομάδες…».

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Τη θέση του έρχεται να πάρει πλέον ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος θα συνεχίσει τις επιτυχημένες live Δευτέρες από το Nalu από τις 5 Αυγούστου.

Θοδωρής Φέρρης: Τέλος εμφανίσεων μετά από 14 μήνες επιτυχίας

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024