211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άντζελα Δημητρίου: Νέο single με τίτλο «Αααϊντε πίσω στο χωριό σου

Άντζελα Δημητρίου νεο τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δυναμικό… come back κάνει, για ακόμα μια φορά, η Άντζελα Δημητρίου, αφού μόλις κυκλοφόρησε το νέο single της, με τίτλο… «Αααϊντε πίσω στο χωριό σου». Μια από τις γνησιότερες λαϊκές φωνές ερμηνεύει ένα άκρως χορευτικό κομμάτι και ο συνδυασμός αυτός αναμένεται, φυσικά, να ξεσηκώσει και να… σηκώσει πολλούς και πολλές στα τραπέζια των μπουζουκιών.

Και αυτό είναι κάτι που δεν θα μας παραξενέψει καθόλου. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια έχει επιστρέψει πολύ δυναμικά στο χώρο της δισκογραφίας, αφού οι επιτυχίες της διαδέχονται η μία την άλλη. Στο νέο αυτό κομμάτι, μουσική και στίχους υπογράφει στο τραγούδι ο Γιώργος Παχάττος, ενώ ο Άρης Βαφόπουλος έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του video clip. Τα γυρίσματα για την οπτικοποίησή του έχουν ήδη ξεκινήσει και το video clip αναμένεται να είναι έτοιμο πολύ σύντομα.

Αδιαμφισβήτητα, είναι εξ αρχής δεδομένο ότι το τραγούδι θα βάλει κυριολεκτικά φωτιά στην πίστα του νυχτερινού κέντρου «Μαργαρίτες live», όπου η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια κάνει τις χειμερινές της εμφανίσεις φέτος, μαζί με τον Αλέκο Ζαζόπουλο. Οι δύο τραγουδιστές, από τον Σεπτέμβριο ήδη, φροντίζουν για την απόλυτη διασκέδαση του κοινού τους κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και σημειώνουν απόλυτη επιτυχία.

ΑΙΝΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ :

Με κούρασες, με τσάκισες

Μ’ έκανες άνω- κάτω

Πάνω μου όλα τα ‘ριξες

Και έχω πιάσει πάτο

Δεν πάει παρακάτω

Νύχτα μέρα μου ζητάς

Κι όλο κάνεις το δικό σου

Φτάνει πια βαρέθηκα

Άιντε πίσω στο χωριό σου

Ας έρθω εγώ στη θέση σου

Τα ίδια να σου κάνω

Να δω πως θα σου φαίνεται

Να βγαίνω κι από πάνω

Και με το παραπάνω

Νύχτα μέρα μου ζητάς

Κι όλο κάνεις το δικό σου

Φτάνει πια βαρέθηκα

Άιντε πίσω στο χωριό σου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024