211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ξεκίνησαν οι εμφανίσεις Κότσιρα- Λιδάκη στο «Levare»

ο Γιαννης Κότσιρας και ο Μανωλης Λιδάκης με την κιθαρα του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΚΟΤΣΙΡΑΣ – ΛΙΔΑΚΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δύο από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές του γνήσιου λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μανώλης Λιδάκης, ενώνουν φέτος τις φωνές και τα ρεπερτόριά τους επί σκηνής, στον ανακαινισμένο χώρο του «Levare», κάνοντας μια πρωτότυπη για νυχτερινό μαγαζί επιλογή, αφού η κυριακάτικη εμφάνισή τους γίνεται μεσημεριανές ώρες. Το περασμένο Σάββατο, έγινε η πρεμιέρα τους με απόλυτη επιτυχία, αφού η τεράστια προσέλευση του κοινού κατέκλυσε το κέντρο.

Οι δύο ερμηνευτές ταξίδεψαν τον κόσμο με τον μοναδικό τρόπο τους, αλλά και με τα ξεχωριστά και διαχρονικά τραγούδια τους, που είναι συνώνυμα της ποιοτικής διασκέδασης. Ο Γιάννης Κότσιρας μετρά πάνω από είκοσι χρόνια παρουσίας στο καλλιτεχνικό στερέωμα και πλέον αποτελεί έναν από τους κορυφαίους στο είδος του ερμηνευτές. Και μπορεί ο κόσμος να έχει τη δυνατότητα να ακούσει μέσα από το πρόγραμμα αυτό τραγούδια που ακούστηκαν και αγαπήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά θα μπορεί να απολαύσει και κομμάτια από το νέο δίσκο του καλλιτέχνη, με τίτλο «Ότι θυμάσαι δεν πεθαίνει», που κυκλοφόρησε πρόσφατα και έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό του.

Το δεύτερο μέλος του σχήματος, ο Μανώλης Λιδάκης, επέστρεψε πρόσφατα στο δισκογραφικό προσκήνιο, αφού φέτος, ύστερα από πέντε σχεδόν χρόνια απουσίας, κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ «Αύριο θα είναι αργά». Μετά από αυτή την μεγάλη απουσία και την προσμονή του κοινού του, ο αγαπημένος ερμηνευτής κάνει την μεγάλη επιστροφή με τον νέο αυτό δίσκο, αλλά και τις εμφανίσεις μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα, που όπως φάνηκε από την πρεμιέρα θα αγαπηθούν πολύ από τον κόσμο. Μάλιστα, στην πρώτη τους αυτή εμφάνιση, τους δύο τραγουδιστές τίμησαν πολλοί διάσημοι με την παρουσία τους. Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Δημήτρης Καμπουράκης και η Γιώτα Νέγκα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024