211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα και Νατάσα Θεοδωρίδου: Με ποιο σχήμα διασκέδασαν;

Ελένη Φουρέιρα Νατασσα Θεοδωριδου Κωνσταντινος Αργυρος που τραγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο γνωστές τραγουδίστριες βρέθηκαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο

Ελένη Φουρέιρα και Νατάσα Θεοδωρίδου, μπορεί να έχουν ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα, όμως πολύ συχνά φροντίζουν να δίνουν το παρών σε νυχτερινά κέντρα και να απολαμβάνουν το πρόγραμμα συναδέλφων τους.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Αυτή τη φορά, πριν από λίγες μέρες, οι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες βρέθηκαν στο Fantasia, για ακόμα μια φορά και διασκέδασαν με το πρόγραμμα του αγαπημένου Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος συνεχίζει να μας χαρίζει ένα ακόμα μοναδικό καλοκαίρι και φέτος. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παραμονής της, η Νατάσα πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Nα υπενθυμίσουμε ότι ή ίδια παρουσίασε μια μοναδική σειρά εμφανίσεων στην ίδια πίστα πριν από τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Τότε, συνεργάστηκε με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Σταν και παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την παρουσία των δύο αγαπημένων τραγουδιστριών στο νυχτερινό κέντρο. Την ίδια στιγμή, η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει την ευρωπαϊκή της μεγάλη περιοδεία, με απόλυτη επιτυχία, ενώ από την άλλη, η Νατάσα Θεοδωρίδου ετοιμάζεται να ξεκινήσει την περιοδεία της ανά την Ελλάδα σύντομα!

Ελένη Φουρέιρα και Νατάσα Θεοδωρίδου: Με ποιο σχήμα διασκέδασαν;

ελένη φουρέιρα

ελένη φουρέιρα

ελένη φουρέιρα

ελένη φουρέιρα

ελένη φουρέιρα

ελένη φουρέιρα

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024