211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Με ποιο δημοφιλές σχήμα διασκέδασε;

Κωνσταντίνος Αργυρός που ταγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες στιγμιότυπα από την πρόσφατη έξοδο που έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Με ποιον τραγούδησε μαζί στη σκηνή;

Στις αρχές Μαρτίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ολοκλήρωσε τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Αθήνα και την πίστα του fantasia. Από αυτή, ο καλλιτέχνης μας χάρισε έναν μοναδικό χειμώνα, αλλά και νωρίτερα, ένα μοναδικό φθινόπωρο αφού οι εμφανίσεις του εκεί είχαν ξεκινήσει ήδη από τον Σεπτέμβριο.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Πλέον ο καλλιτέχνης απολαμβάνει την ξεκούρασή του, όσο ετοιμάζει τα επόμενα βήματά του, και φυσικά πολλές είναι βραδιές που βγαίνει και διασκεδάζει με σχήματα συναδέλφων του. Πριν από λίγα βράδια, ο καλλιτέχνης διασκέδασε με ένα από τα πιο hot σχήματα της πόλης, που δεν είναι άλλο από το Estate. Με πρωταγωνιστές τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο, το Estate μάς χαρίζει και πάλι φέτος έναν πολύ ξεχωριστό χειμώνα διασκέδασης στην πόλη και είναι κοντά μας με ένα από τα πιο ανεβαστικά προγράμματα.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης διασκέδασε με το σχήμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ κατά τη διάρκεια που ο Σάκης Ρουβάς ήταν στη σκηνή ανέβηκε και αυτός και τραγούδησαν μαζί χαρίζοντας μια ξεχωριστή στιγμή στο κοινό.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Με ποιο δημοφιλές σχήμα διασκέδασε;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024