211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πύλη Α: Πρεμιέρα για Βανδή και Ρέμο

Πύλη Α Δεσποινα Βανδη Αντωνης Ρεμος που ταγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο καλλιτέχνης ξεκίνησαν εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη 

Η Πύλη Α άνοιξε και πάλι τις πόρτες της την περασμένη Παρασκευή, 15 Μαρτίου, με απόλυτους πρωταγωνιστές στη σκηνή της τη Δέσποινα Βανδή και τον Αντώνη Ρέμο. Οι δύο τραγουδιστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και παρουσίασαν ένα μοναδικό πρώτο διήμερο που φυσικά ήταν sold out και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Οι δύο καλλιτέχνες φέτος μας παρουσιάζουν μια από τις πιο ξεχωριστές μουσικές συνυπάρξεις και χάρισαν στο κοινό της Αθήνας έναν ανεπανάληπτο κοινό από το Αθηνών Αρένα. Πλέον, κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα έχουν την ευκαιρία και οι Θεσσαλονικείς να απολαύσουν αυτό το πρόγραμμα.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την έναρξη του σχήματος έτσι όπως αυτά παρουσιάστηκαν μέσα από αναρτήσεις στα social media. Για το επόμενο διάστημα, η Πύλη Α θα είναι και πάλι ένας από τους πιο hot προορισμούς στη διασκέδαση της πόλης κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Δες παρακάτω τα στιγμιότυπα από τη βραδιά της λαμπερής πρεμιέρας που μαγνήτισε τις εντυπώσεις στη συμπρωτεύουσα την περασμένη Παρασκευή στις 15 Μαρτίου.

Πύλη Α: Πρεμιέρα για Βανδή και Ρέμο

https://www.instagram.com/p/BvCOgOYgV6g/

https://www.instagram.com/p/BvIF_dUAETn/

https://www.instagram.com/p/BvJ0wc0hlIE/

https://www.instagram.com/p/BvFHpbrovik/

https://www.instagram.com/p/BvHVDlKBaix/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024