211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ;

ο Νικος Οικοομοπουλος με την Βικυ Καβουρα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νίκος Οικονομόπουλος: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και σε έναν πολύ στενό φιλικό και συγγενικό κύκλο, ετοιμάζεται να κάνει το γάμο του, σύμφωνα με τη Real, ένας από τους πιο αγαπητούς στο κοινό λαϊκούς τραγουδιστές, ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο διάσημος καλλιτέχνης αποφάσισε να επισημοποιήσει, επιτέλους, τη σχέση του με την εδώ και σχεδόν δύο χρόνια σύντροφό του και ηθοποιό, Βίκυ Κάβουρα.

Οι δυο τους προσπαθούν να διατηρούν μακριά, και να προφυλάσσουν τη σχέση αυτή όσο το δυνατόν περισσότερο, από τα φλας των παπαράτσι, καθώς και οι δύο είναι άτομα χαμηλών τόνων που θέλουν να απασχολούν την προσοχή του κοινού όχι με την προσωπική τους ζωή, αλλά μόνο με την επαγγελματική. Καμιά πληροφορία, πέραν αυτής, δεν έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής και μάλλον ούτε πρόκειται, αφού οι δύο καλλιτέχνες διατηρούν σιγή… ιχθύος, καθώς θέλουν να διατηρήσουν την ιδιωτικότητα της προσωπικής αυτής στιγμής τους.

Όπως όλα δείχνουν, η φετινή χρονιά μάλλον είναι η… χρονιά του Νίκου Οικονομόπουλου, αφού από τη μια θα ενώσει τη ζωή του με την αγαπημένη του και από την άλλη, οι εμφανίσεις του στο «Fever» μαζί με τη Δέσποινα Βανδή αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Παράλληλα, ο λαϊκός τραγουδιστής ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει, μέσα σε αυτό το μήνα, την νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, δείγμα της οποίας είδαμε πρόσφατα με το τραγούδι «Ποτέ».

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024