211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΤΣΑΛΙΚΗΣ – AZIS CENTRAL LIVE

ΤΣΑΛΙΚΗΣ AZIS CENTRAL LIVE
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Azis: Επίσκεψη στην Αθήνα για την πρεμιέρα Τσαλίκη- Καλίδη

Πριν λίγο καιρό ένωσαν τις καλλιτεχνικές τους… δυνάμεις σε ένα νέο ντουέτο με τίτλο «Estar Loco», και πλέον οι δύο καλλιτέχνες έχουν και φιλικές, πέρα από επαγγελματικές σχέσεις. Έτσι, ο Azis δεν θα μπορούσε να λείπει από την χθεσινή πρεμιέρα του καλού φίλου του, Γιώργου Τσαλίκη στο «Central Live».

Ο τραγουδιστής πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση, μαζί με τον Πάνο Καλίδη σε ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι και διασκέδαση. Πρόκειται για μια συνεργασία που δεν έχει επαναληφθεί ξανά στο παρελθόν και αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για τους θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών, που φυσικά είναι αμέτρητοι, αφού και οι δύο διανύουν τις πιο επιτυχημένες φάσεις της καλλιτεχνικής του πορείας και το κοινό τους ακολουθεί φανατικά, αφού του προσφέρουν εγγυημένη διασκέδαση.

Και φυσικά, ο σταρ από τη Βουλγαρία απόλαυσε το πρόγραμμα στο Central Live Τσαλίκης Καλίδης από τις πρώτες θέσεις καθώς επίσης τον είδαμε live επί σκηνής, να ερμηνεύει το νέο του ντουέτο με τον Γιώργο, που έβαλε… «φωτιά» στην πίστα. Ο διάσημος τραγουδιστής, που σημειώνει εκπληκτική πορεία και έχει μεγάλη απήχηση στις χώρες των Βαλκανίων, έφτασε σήμερα στη χώρα μας και ο Γιώργος Τσαλίκης πρόφτασε ήδη να τον υποδεχτεί και να επισκεφθούν παρέα αξιοθέατα της πρωτεύουσας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024