211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

H Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει στο Fantasia

Νατάσα Θεοδωρίδου 2024 μουσικα σχηματ αθηνας που τραγουδαει
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες την αφίσα που μόλις κυκλοφόρησε! Πότε κάνει πρεμιέρα; 

Μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, το fantasia έριξε αυλαία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ύστερα από πολλούς μήνες επιτυχίας ο καλλιτέχνης ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του και τώρα η Νατάσα Θεοδωρίδου ετοιμάζεται να παραλάβει τη σκυτάλη του προγράμματος και να συνεχίσει την επιτυχία.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Την τραγουδίστρια είδαμε εκεί και πέρσι την άνοιξη και πλέον ετοιμάζεται να συνεργαστεί για δεύτερη φορά με το κέντρο. Μαζί της θα έχει τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Stan. Οι δύο καλλιτέχνες την είχαν συντροφεύσει και το χειμώνα στη Θεσσαλονίκη και το Vogue Club και η χημεία τους είναι δοκιμασμένη.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Πότε κάνουν ωστόσο πρεμιέρα; Η αφίσα μόλις κυκλοφόρησε από το Fantasia και παρουσιάζει τους τρεις καλλιτέχνες σε μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία με φόντο τη θάλασσα. Η ημερομηνία της πρεμιέρας είχε ήδη γίνει γνωστή, ωστόσο τώρα επιβεβαιώθηκε και επίσημα και θα είναι την Παρασκευή, 15 Μαρτίου. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και το νυχτερινό κέντρο θα είναι μακριά μας μόλις για λίγες μέρες. Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε και παρουσίασε την αφίσα αλλά και την ημερομηνία που θα γίνει η έναρξη.

H Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει στο Fantasia

https://www.instagram.com/p/BuiXCU0nE-T/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024