211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσσα Μποφίλιου: Πρεμιέρα με τη νέα της παράσταση στο Κρεμλίνο

Νατάσσα Μποφίλιου που τραγουδαει αθηνα 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ελληνικά Διάφορα, η νέα παράσταση των Θ. Καραμουρατίδη & Γ. Ευαγγελάτου

Την περασμένη Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου, η Νατάσσα Μποφίλιου επέστρεψε στη διασκέδαση της πόλης με μια νέα παράσταση, το Ελληνικά Διάφορα, στη σκηνή του Kremlino στον Πειραιά. Μια «σπιτική» γιορτή με τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο που έχουν αγαπηθεί πολύ και η Νατάσσα τους δίνει τη δική της χροιά μέσα από τη φωνή της.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Η νέα παράσταση των Θ. Καραμουρατίδη & Γ. Ευαγγελάτου θα παρουσιαστεί για δέκα μόλις βραδιές και ήδη οι δύο πραγματοποιήθηκαν. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το επόμενο διάστημα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα είναι κοντά μας με το πιο ξεχωριστό πρόγραμμα.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Δες παρακάτω στιγμιότυπα από το πρώτο διήμερο εμφανίσεων, όσο βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από το δεύτερο. Απόψε και αύριο, το Κρεμλίνο θα είναι ξανά ένας από τους πιο hot προορισμούς διασκέδασης με την ολοκαίνουρια παράσταση της Νατάσσας Μποφίλιου. Δες παρακάτω τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν από την προηγούμενη εβδομάδα όσο αναμένουμε τη δεύτερη εβδομάδα εμφανίσεων που θα μας ενθουσιάσει και πάλι. Την ερμηνεύτρια την είχαμε δει τελευταία φορά σε εμφανίσεις στη σκηνή του Gazi Live την περασμένη άνοιξη ενώ είναι οι πρώτες της εμφανίσεις ύστερα από τον γάμο της.

Νατάσσα Μποφίλιου: Πρεμιέρα με τη νέα της παράσταση στο Κρεμλίνο

https://www.instagram.com/p/BuPyuAThN3h/

https://www.instagram.com/p/BuTc3wzH3px/

https://www.instagram.com/p/BuS2esQha-S/

https://www.instagram.com/p/BuZtzR9HPMX/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024