211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου στα Brit Awards

Κωστής Μαραβέγιας τονια σωτηροπουλου φωτογραφιες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η λαμπερή εμφάνιση του ερωτευμένου ζευγαριού

Tα Brit Awards είναι τα ετήσια βραβεία της Βρετανικής Φωνογραφικής Ομοσπονδίας της ποπ και πραγματοποιήθηκαν στο κατάμεστο The O2 Arena του Λονδίνου, το βράδυ της Τετάρτης, 20 Φεβρουαρίου. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έδωσαν το παρών στην υπέρλαμπρη βραδιά ήταν και ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία της με τον τραγουδιστή από το κόκκινο χαλί στο Instagram της κερδίζοντας αμέτρητα likes. Και οι δύο επέλεξαν να φορέσουν outfits από κοινούς σχεδιαστές και συγκεκριμένα τους MIRo. Στην ίδια μουσική εκδήλωση βρέθηκαν και άλλοι Έλληνες καλλιτέχνες όπως η Ρούλα Ρέβη και η Demy.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Την περίοδο αυτή ο τραγουδιστής απολαμβάνει χαλαρές στιγμές αφού δεν εμφανίζεται κάπου. Πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο Anodos Live Stage και πλέον αναμένουμε την επόμενη σειρά εμφανίσεών του. Πότε θα τον απολαύσουμε ξανά και σε ποια σκηνή; Σύντομα θα μάθουμε όμως προς το παρόν ο καλλιτέχνης απολαμβάνει τη χαλάρωση, την ξεκούραση και φυσικά τον έρωτά του με την Τόνια Σωτηροπούλου με την οποία είναι μαζί εδώ και πάνω από έναν χρόνο και φαίνεται πως ο ένας είναι το απόλυτο για τον άλλον αφού είναι αχώριστοι, παντού και πάντα μαζί!

Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου στα Brit Awards

https://www.instagram.com/p/BuHQoJbBXi6/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024