211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της clip

καίτη γαρμπή εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το νέο τραγούδι δια χειρός Φοίβου έρχεται πολύ σύντομα να μας ξεσηκώσει

«Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα» λέγεται το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Καίτη Γαρμπή δια χειρός Φοίβου και σύντομα θα κυκλοφορήσει. Παράλληλα με το τραγούδι θα δούμε και το νέο κλιπ του τραγουδιού που γυρίζεται αυτές τις μέρες.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

To νέο τραγούδι θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα στις 6 Φεβρουαρίου.  Άνθρωποι που επιμελήθηκαν το styling, όπως ο σχεδιαστής Απόστολος Μητρόπουλος και ο κομμωτής Βασίλης Μπουλούμπασης, αποκάλυψαν στο Instagram φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου αυτού κλιπ.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Η συνεργασία των καλλιτεχνών, ύστερα από 19 χρόνια, γίνεται με αφορμή της επετειακή φετινή χρονιά για την Καίτη, καθώς κλείνει 30 χρόνια στη δισκογραφία. Το 1987  συμμετείχε στον συλλογικό δίσκο «Τα 10 Δεκάρια», ενώ τον πρώτο της προσωπικό δίσκο κυκλοφόρησε το 1989 με τίτλο «Πρόβα».

καίτη γαρμπή

Η πρώτη συνεργασία με τον Φοίβο έγινε στον δίσκο «Ως Τον Παράδεισο» που κυκλοφόρησε το 1993. Σε αυτόν το δίσκο της υπέγραψε 4 τραγούδια τα οποία έγιναν φυσικά μεγάλες επιτυχίες, το «Ναι Υπάρχω Εγώ», «Ακούω Την Καρδούλα Μου», «Ως Τον Παράδεισο» και «Η Αγάπη Μας». Ακολούθησαν και άλλες επιτυχίες στη συνέχεια.

Καίτη Γαρμπή: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της clip

https://www.instagram.com/p/BtJqV96BDfR/

https://www.instagram.com/p/BtQkMSPnLYI/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024