211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Πρωταγωνίστρια σε μιούζικαλ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Δέσποινα Βανδή εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια νέα δουλειά για την τραγουδίστρια 

Ακόμα μια νέα δουλειά θα μας παρουσιάσει η Δέσποινα Βανδή που θα ενθουσιάσει το κοινό της. Μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο θα συνυπάρξει σε θεατρική σκηνή σε μιούζικαλ, ύστερα από τη συμμετοχή της στο Mamma Mia. Η νέα αυτή δουλειά θα παρουσιαστεί στο  θερινό θέατρο «Άλσος», στο Πεδίο του Άρεως και θα είναι σε παραγωγή του Ηλία Μαρουσούλη.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Το έργο θα θυμίζει παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με χορογραφίες, τραγούδια και πολλές συμμετοχές διάσημων καλλιτεχνών. Μαζί τους θα βρίσκονται ο Κώστας Κόκλας, η Κατερίνα Λέχου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Παύλος Χαϊκάλης και η Ελένη Γερασιμίδου.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Την περίοδο αυτή η τραγουδίστρια συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία τις εμφανίσεις της στο Αθηνών Αρένα μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, μια συνεργασία που έχει πρωταγωνιστήσει φέτος στην Αθήνα. Παράλληλα έχει αναλάβει την παρουσίαση του  X Factor και της  ταξιωδιωτικής -γαστρονμικής εκπομπής στο OPEN. Την ίδια στιγμή προετοιμάζεται για τον νέο της δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Δες παρακάτω ένα από τα ποστ της τραγουδίστριας από τις εμφανίσεις της στο Αθηνών Αρένα.

Δέσποινα Βανδή: Πρωταγωνίστρια σε μιούζικαλ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Αθηνών Αρένα 

https://www.instagram.com/p/BsNpM1OnEKR/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024