211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή: Άκουσε το teaser από το νέο της τραγούδι

καίτη Γαρμπή εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το teaser μόλις κυκλοφόρησε

Ύστερα από σχεδόν είκοσι χρόνια, Καίτη Γαρμπή και Φοίβος ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά και φυσικά από τη στιγμή που η είδηση έγινε γνωστή, φανς και όχι μόνο, περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα της συνεργασίας. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν γράψει μια σημαντική πορεία μαζί στο παρελθόν και μας έχουν χαρίσει επιτυχίες που έχουν γίνει διαχρονικές και ακούμε μέχρι σήμερα.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Είναι αναμενόμενο λοιπόν να περιμένουμε πως και πως τη νέα αυτή κυκλοφορία. Τίτλος του τραγουδιού, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα θα είναι «Ήλιος δε βγαίνει αν δεν πεις καλημέρα» και πλέον κυκλοφόρησε και το teaser που μας δίνει μια γεύση από το τραγούδι που έρχεται. Σε μουσικούς τόνους που μας έχει συνηθίσει η τραγουδίστρια στο παρελθόν, το τραγούδι έρχεται για να κερδίσει τις εντυπώσεις και να πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα στην ελληνική μουσική.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Ολοκληρωμένο θα έχουμε την ευκαιρία να το ακούσουμε την Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου, ημερομηνία που κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της. Μέχρι τότε πάρε μια γεύση από το teaser που κυκλοφόρησε και μας δίνει μια γεύση από όλα όσα θα δούμε σε λίγο καιρό.

Καίτη Γαρμπή: Άκουσε το teaser από το νέο της τραγούδι

https://www.instagram.com/p/BtBn-3XFuwg/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024