211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πύλη Α | Τέλος εμφανίσεων για Μαρινέλλα – Παπαρίζου – Μακεδόνα

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το μήνυμα της ερμηνεύτριας και η συνέχεια που έρχεται στην Αθήνα

Δυόμιση μήνες ύστερα από τη λαμπερή τους πρεμιέρα στην Πύλη Α έφτασε η στιγμή για το μεγάλο φινάλε! Την περασμένη Κυριακή, Μαρινέλλα, Έλενα Παπαρίζου και Κώστας Μακεδόνας ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους και κέρδισαν την αγάπη του κοινού.

Ποιοι καλλιτέχνες έρχονται στη θέση του Κωστή Μαραβέγια;

Τη μουσική παράσταση “Η Μουσική είναι Ζωη”  ολοκλήρωναν η Ήβη Αδάμου και οι Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης και ήταν κοντά μας κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή απόγευμα. Μέσα σε ένα συγκινησιακό κλίμα, το σχήμα έριξε την αυλαία του και φυσικά πλέον αναμένουμε την επόμενη σειρά εμφανίσεων της μουσικής παράστασης στην Αθήνα. Πλέον αναμένουμε το μέρος αλλά και την ημερομηνία της παράστασης.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Το βράδυ του φινάλε, η Μαρινέλλα, άκρως συγκινημένη, έστειλε το δικό της μήνυμα για το φινάλε, ύστερα από δυόμιση μήνες παραστάσεων, ευχαριστώντας φυσικά το κοινό της πόλης. Δες παρακάτω το βίντεο με το απόσπασμα όπουτ η Μαρινέλλα μιλά στη σκηνή της Πύλης Α (πρώην Πύλη Αξιού) ευχαριστώντας το κοινό. Δες το παρακάτω βίντεο που ανάρτησε μέσα από το Instagram το νυχτερινό κέντρο.

Πύλη Α | Τέλος εμφανίσεων για Μαρινέλλα – Παπαρίζου – Μακεδόνα

https://www.instagram.com/p/Bs4GYzJFjS9/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024