211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάσα Μπαστα: Γέννησε η αγαπημένη τραγουδίστρια!

Σάσα Μπαστα εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι 

Γέννησε η Σάσα Μπάστα, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, πριν από λίγες ώρες,  που είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ποιοι καλλιτέχνες έρχονται στη θέση του Κωστή Μαραβέγια;

Συγκεκριμένα, το κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο το πρωί της Τετάρτης, 16 Ιανουαρίου, και ζυγίζει  2.600 γραμμάρια. Πρόκειται για τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Κουσαθάνα με τον οποίο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Μπορεί η Σάσα να κρατούσε για αρκετό καιρό τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, η εγκυμοσύνη ήρθε για να επισημοποιήσει για τα καλά αυτή τη σχέση που τελικά εξελίχθηκε σε έναν ευτυχισμένο γάμο. Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2018, ενώ πλέον βιώνουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους. Τώρα, ο ερχομός του παιδιού τους, της κόρης τους, που θα ονομάσουν Ειρήνη-Αλεξάνδρα, και η βάφτιση όπως και ο θρησκευτικός τους γάμος θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη Μύκονο. Δες παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά με την ανακοίνωση της είδησης.

Σάσα Μπαστα: Γέννησε η αγαπημένη τραγουδίστρια!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024