211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Αγγελάκας: Πού θα τον δούμε για δύο εμφανίσεις;

Γιάννης Αγγελάκας εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Επιστρέφει στην αθηναϊκή διασκέδαση

Ο Γιάννης Αγγελάκας είναι κάθε χρονιά κοντά στο κοινό του, τόσο καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα. Το καλοκαίρι μάς χάρισε μια σειρά από συναυλίες που κέρδισαν τις εντυπώσεις ενώ τώρα ετοιμάζεται να μας χαρίσει δύο μοναδικές εμφανίσεις μαζί με τους 100 °C ζωντανά στο «Fuzz Live Music Club».

Ποιοι καλλιτέχνες έρχονται στη θέση του Κωστή Μαραβέγια;

Πότε θα απολαύσουμε τους αγαπημένους καλλιτέχνες;  Την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Απριλίου, ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης θα μας χαρίσει δύο μοναδικές βραδιές που θα αφήσουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην Αθήνα.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Το «Μονάχα Από Τη Λύπη Σου», το «Αιρετικό», το «Ο Χαμένος Τα Παίρνει Όλα», το «Σιγά Μη Κλάψω» στα «Ακούω Την Αγάπη», «Ταξιδιάρα Ψυχή», «Δωσ’ μου Λίγη Αγάπη Ακόμα» είναι μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του καλλιτέχνη που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά για ακόμα δύο εμφανίσεις. Δες παρακάτω την αφίσα των επερχόμενων εμφανίσεών του που έρχονται σε λίγο καιρό από τώρα και για μόλις δύο εμφανίσεις. Ο αγαπημένος ερμηνευτής έρχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην Αθήνα για ακόμα μια φορά ενώ παράλληλα αναμένουμε και άλλα νέα του σχέδια.

Γιάννης Αγγελάκας: Πού θα τον δούμε για δύο εμφανίσεις;

Γιάννης Αγγελάκας

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024