211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Η εμφάνισή της σε πρωτοχρονιάτικο gala της ισπανικής τηλεόρασης

Ελένη Φουρέιρα εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες τη λαμπερή εμφάνιση της τραγουδίστριας

Η Ελένη Φουρέιρα, ύστερα από τη συμμετοχή της στην περσινή Eurovision, έχει εξελιχθεί σε μια από τις αγαπημένες καλλιτέχνιδες σε πολλές χώρες της Ευρώπης και οι μετοχές της έχουν ανέβει κατακόρυφα. Ειδικότερα, στην Ισπανία έχει φανατικό κοινό και κάνει συχνά εμφανίσεις.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Πιο πρόσφατη ήταν εκείνη στο πρωτοχρονιάτικο gala της Ισπανικής τηλεόρασης, όπου η αγαπημένη τραγουδίστρια παρουσίασε και πάλι ένα μοναδικό show. H Ελένη τραγούδησε στο New Year’s Eve Gala του καναλιού RTVE, όπου εμφανίστηκαν κι άλλοι γνωστοί τραγουδιστές, μεταξύ των οποίων οι Eros Ramazzotti και Alavaro Soler.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Η δισκογραφική της εταιρεία, Panik Records, μοιράστηκε μέσα από το Instagram ένα απόσπασμα από την εμφάνισή της αυτή που ξεσήκωσε το κοινό και είναι και πάλι μοναδική. Δες παρακάτω την εμφάνιση της αγαπημένης τραγουδίστριας, της οποίας αναμένουμε νέα σειρά εμφανίσεων σύντομα σε κάποια πίστα της Αθήνας. Την τελευταία φορά την είχαμε δει στην πίστα του Αθηνών Αρένα μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Ποια θα είναι άραγε η επόμενη συνεργασία της; Αναμένουμε σύντομα να μάθουμε.

Ελένη Φουρέιρα: Η εμφάνισή της σε πρωτοχρονιάτικο gala της ισπανικής τηλεόρασης

https://www.instagram.com/p/BsIhLpGHvTX/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024