211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Οι ευχές του τραγουδιστή για το νέο έτος

Νίκος Οικονομόπουλος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση που έκανε από το καμαρίνι του στο κέντρο Αθηνών

Το 2019 μόλις έφτασε και οι διάσημοι καλλιτέχνες ανεβάζουν φωτογραφίες στο Instagram και στέλνουν τις ευχές τους για το νέο έτος. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νίκος Οικονομόπουλος που ανέβασε μία γιορτινή φωτογραφία του από το καμαρίνι του στο Κέντρο Αθηνών, λίγο μετά την αλλαγή του έτους και έστειλε τις δικές του ευχές στο κοινό του.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

«Καλή χρονιά!! Ευτυχισμένο το 2019 για όλους μας!! Σας εύχομαι υγεία και πολλή αγάπη! Απόψε και αύριο τραγουδάμε μαζί στο @kentroathinon ! #happynewyear», έγραψε ο τραγουδιστής στέλνοντας τις ευχές του στους διαδικτυακούς του φίλους.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία τις εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών και μάλιστα μέσα στις γιορτές ήταν και ένα από τα σχήματα που πρωταγωνίστησαν στη διασκέδαση. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο τραγουδιστής ανεβαίνει στην πίστα αυτή και φυσικά η επιτυχία που γνωρίζει είναι πολύ μεγάλο. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης γίνεται το απόλυτο επίκεντρο στη διασκέδαση της Αθήνας και θα είναι κοντά μας για πολύ ακόμα.

Νίκος Οικονομόπουλος: Οι ευχές του τραγουδιστή για το νέο έτος

https://www.instagram.com/p/BsEjXm5HAeD/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024