211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλλη Κοκκίνου: Με αυτή τη φωτογραφία αποχαιρετά το 2018

Έλλη Κοκκίνου εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση της αγαπημένης τραγουδίστριας λίγο πριν φύγει η χρονιά

Λίγες ώρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2018, η Έλλη Κοκκίνου, όπως και πολλοί ακόμα διάσημοι, αποχαιρετά τη χρονιά που φεύγει με μια ανάρτηση στο Instagram. Σε αντίθεση με τα αναμενόμενα, η τραγουδίστρια επέλεξε μια καλοκαιρινή φωτογραφία για να αποχαιρετήσει τη χρονιά, μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από το καλοκαίρι.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

«Οι αυθόρμητες φωτογραφίες είναι οι αγαπημένες μου γιατί αντικατοπτρίζουν εμάς την συγκεκριμένη στιγμη.
Και μου αρέσει αυτή η στιγμη που με τσάκωσε ο φακός του @nikzik γιατί αυτή είμαι εγώ,ανέμελη,χαρούμενη,κοροϊδεύοντας τον Νίκο που ήθελε να με φωτογραφίσει και γελώντας με κάτι δικά μας…😜
Με αυτη τη φωτογραφία λοιπόν από το Καλοκαίρι του 2018 στη Σκιάθο αποχαιρετώ την παλιά χρονιά και υποδέχομαι τη νέα και ότι αυτή μου φέρει.
Ευχή μου σε όλους μας να είμαστε γεροί,χαρούμενοι,γεμάτοι από τις επιλογές μας και τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας γιατί ετσι σίγουρα γινόμαστε καλύτεροι και χρήσιμοι άνθρωποι.», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Η Έλλη συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας τις εμφανίσεις της στην πίστα του fever μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Δήμο Αναστασιάδη.

Έλλη Κοκκίνου: Με αυτή τη φωτογραφία αποχαιρετά το 2018

https://www.instagram.com/p/BsBTSAAndPV/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024