211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Η φωτογραφία από την πρώτη συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο

Δέσποινα Βανδή Αντωνης Ρεμμος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια θυμήθηκε την πρώτη τους συνεργασία

Δέσποινα Βανδή και Αντώνης Ρέμος ενώνουν τις δυνάμεις τους φέτος τον χειμώνα στο Αθηνών Αρένα και μάς χαρίζουν μια μοναδική συνεργασία που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και γενικά πρωταγωνιστεί στην Αθήνα. Φυσικά, όπως είναι ήδη γνωστό, οι δύο καλλιτέχνες δεν συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή αλλά πριν από πολλά χρόνια είχαν συνεργαστεί ξανά.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Για την ακρίβεια, οι δύο καλλιτέχνες είχαν ενώσει τις φωνές τους πριν από 27 χρόνια, όταν ακόμα δεν ήταν γνωστοί. Πριν από λίγες μέρες, η Δέσποινα θυμήθηκε αυτή τη συνεργασία και έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με ένα στιγμιότυπο από αυτή. Οι δύο καλλιτέχνες απαθαντίζονται μαζί στη σκηνή από χώρο της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζονταν. Δες παρακάτω όλα όσα ανέφερε η τραγουδίστρια για τη συνεργασία αυτή που τότε δεν είχε αγκαλιαστεί και τόσο θερμά από το κοινό, όπως η ίδια ανέφερε με χιούμορ.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

«Σας περιμένουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Αθηνών Αρένα 27 χρονια τώρα!!!😂😂😂😂😂😂 Άπατοι πήγαμε τότε!!! #thessaloniki 😂😂😂Λες να εφταιγε το look μας Αντώνη;;;😂😂😂 @aremovic» , έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δέσποινα Βανδή: Η φωτογραφία από την πρώτη συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο

https://www.instagram.com/p/BrLR55Cndcf/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024