211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Κότσιρας: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά!

Γιάννης Κότσιρας εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ευχάριστα νέα για τον διάσημο ερμηνευτή 

Ο Γιάννης Κότσιρας δεν απασχολεί ιδιαίτερα με την προσωπική του ζωή και φροντίζει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μην γίνει γνωστό μια τέτοια ευχάριστη είδηση: ο αγαπημένος καλλιτέχνης έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, καθώς η σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει ακόμα έναν γιο 2 ετών, έφερε στον κόσμο, πριν από λίγες μέρες, ένα υγιέστατο αγοράκι!

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Μάλιστα, τα ευχάριστα νέα έμαθε με έναν περίεργο τρόπο. Τη στιγμή που εκείνος έδινε συνέντευξη μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στην Ακτή Πειραιώς, τον κάλεσε η μητέρα του και μόλις ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις του, το σήκωσε μαθαίνοντας τις εξελίξεις και έφυγε κατευθείαν για το μαιευτήριο.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Ο αγαπημένος ερμηνευτής, πριν από λίγες μέρες, ξεκίνησε τις εμφανίσεις του με την Ελευθρία Αρβανιτάκη στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες μάς χαρίζουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης με τις live εμφανίσεις τους και είναι κοντά στο κοινό τους με ένα πρόγραμμα γεμάτο διαχρονικές επιτυχίες. Μια ξεχωριστή σεζόν για τον Γιάννη Κότσιρα σε όλα τα επίπεδα.

Γιάννης Κότσιρας: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024