211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Καρράς διασκέδασε στον Ηλία Βρεττό

Βασίλης Καρράς Ηλιας Βρεττος Χρυσπα εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια επιτυχημένη εβδομάδα για τον καλλιτέχνη

Μπορεί ο Βασίλης Καρράς να βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την επερχόμενη πρεμιέρα του στην Ιερά Οδό με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Χρήστο Χολίδη, που είναι την ερχόμενη Παρασκευή, όμως, βρίσκει πάντα χρόνο να διασκεδάζει στους αγαπημένους συναδέλφους του. Έτσι, πριν λίγες μέρες ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε επισκεφθεί τον Βοτανικό και τον Μάκη Δημάκη αλλά και το Tokyo Theater και τον Ηλία Βρεττό.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο οικοδεσπότης τον πλησίασε και του χάρισε το μικρόφωνο, ενώ ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν δίστασε να ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και να κερδίσει το πιο θερμό χειροκρότημα.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Βασίλης Καρράς: Διασκέδασε στον Ηλία Βρεττό

Βασίλης Καρράς

Φυσικά στο νυχτερινό κέντρο εκείνη τη βραδιά δεν ήταν μόνο ο Βασίλης Καρράς, αλλά και άλλες επώνυμες παρουσίες.  Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία επίσης θα εμφανίζεται στο πλευρό του Βασίλη Καρρά, και η Χρύσπα. Μια ακόμα εβδομάδα επιτυχίας πέρασε για το Tokyo Theater που έχει επιστρέψει με το πιο δυναμικό πρόγραμμα στην πόλη. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις αυτές.

Βασίλης Καρράς

Βασίλης Καρράς

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024