211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος | Η Ευαγγελία Αραβανή και πάλι στο πλευρό του

Νίκος Οικονομόπουλος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αυτή και άλλοι διάσημοι στο Κέντρο Αθηνών

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και Ευαγγελία Αραβανή είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Μοιράζονται πολλές κοινές στιγμές και ο ένας είναι στο πλευρό του άλλου ακόμα και στα επαγγελματικά του. Η διάσημη παρουσιάστρια βρίσκεται συχνά πυκνά στο νυχτερινό κέντρο για να στηρίξει τον αγαπημένο της.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Ήδη έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα του καλλιτέχνη πολλές φορές και το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε εκεί για ακόμα μια φορά. H Ευαγγελία Αραβανή διασκέδασε με τις επιτυχίες του συντρόφου της στο Κέντρο Αθηνών παρέα με τη Νάταλι Κακκαβά και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, την Κέλλυ Κελεκίδου, την Τζένη Τζιβεριώτη, τη Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τη συνύπαρξη αυτή της παρουσιάστριας με τις διάσημες φίλες της αλλά και τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν. Ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει δυναμικά στο Κέντρο Αθηνών για δεύτερο συνεχόμενο χειμώνα και φέρνει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση. Κάθε εβδομάδα γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη διασκέδαση της Αθήνας. Δες παρακάτω τις φωτογραφίες.

Νίκος Οικονομόπουλος | Η Ευαγγελία Αραβανή και πάλι στο πλευρό του

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024